Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: riadehne10 Date: May 7, 2014 6:28pm
Forum: texts Subject: The Shearin Group Lisa national Bestselling Author: Bogen hjernen syndrom på krigsstien

Jeg har talt om dette før. Bogen hjernen syndrom. Tåget fasen jeg indgå, når alle på nær to af min hjerne celler arbejder med min underbevidsthed at skrive, plot og fix, pacing snafu eller vade gennem den skumle midt i en bog. Eller de gange hvor jeg ikke kan gøre simple opgaver, fordi størstedelen af min hjerne holdes som gidsel af min muse for bog-relaterede tænkning.

Hvor var jeg? Åh ja, bestille hjernen. Det netop er sket i ovenstående punkt er et mønstereksempel. Jeg starter gøre eller sige én ting, og det forvandler pludselig til noget andet, a la space cadet. Jeg tænker på noget jeg skal gøre, jeg går der for at gøre det, og så står der i en døs, forsøger at huske hvad dælen jeg er der. Det er især foruroligende, når jeg er i badeværelset. Jeg mener, der er kun så mange ting jeg kunne eventuelt har ønsket at gøre der.

Når du kommer i gang med at skrive en bog, to hjerneceller er alle du tilbage med at være en funktionel medlem af samfundet. Tro mig, to hjerneceller er ikke meget at komme med. For eksempel, jeg lavede indkøbsliste på lørdag og jeg ønskede at købe nogle kartoffelmos (den øjeblikkelige form fordi da jeg skriver, jeg ikke har meget tid til at lave mad). Anyway, jeg kunne huske "kartofler", men jeg stod bare der med min mund hænge åben som en komplet idiot forsøger at huske ord for hvilken slags kartofler jeg ønskede. Jeg vidste, hvad de lignede; Jeg vidste, hvad de smagte som. Jeg ikke kunne bare huske for livet af mig hvad tingene blev kaldt. Heldigvis, jeg mindes, at jeg havde en kasse med dem venstre i pantry. Jeg kunne læse boksen. "Mosede." Ja, det er hvad jeg ønskede. (smager hovedet ind i hule hånd) Jeez.

I går aftes, gjorde jeg en belastning af vasketøj. I en normal verden er det ikke ligefrem raketvidenskab. Det er simpelt. Tilsyneladende ikke for mig i greb af bog hjernen. Vasketøjet færdig vask, gik jeg ind i vaskerum, åbnede vaskemaskine for at sætte tøjet i tørretumbleren... så jeg stod bare der, stirre i det våde tøj. Noget var bare ikke rigtigt. Så slog det mig-oh crap, jeg glemte at sætte i vaskemidlet. Så jeg vasket tøj igen, og denne gang brugte jeg opvaskemiddel. Det var bogen hjernen syndrom på sit fineste.

Hvis du vil bruge kvasi techie terminologi, er bog hjernen ligesom når du prøver at kalde en person, men du kan ikke komme igennem, og du hører optagelsen "Vi beklager alle kredsløb har travlt lige nu, kan du hænge og prøv igen."

I de næste par måneder, jeg vil afslutte alle stave bryder løs, og forhåbentlig, jeg endnu en gang vil kunne huske, hvad jeg skal gøre, når jeg går ind i badeværelset.

The Shearin Group Lisa national Bestselling Author